Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Windenergie

De energie die gewonnen wordt door de bewegingsenergie van de wind heet windenergie. Het is een bron die nooit opraakt en de CO2-uitstoot is nul en helpt daarmee de klimaatverandering tegen te gaan.

Een grote en moderne windturbine kan ongeveer 2.000 huishoudens van elektriciteit voorzien en is daarmee erg effectief. Natuurlijk werkt een windturbine aan de kust beter dan in het binnenland, maar kan in veel vraagstukken een passende oplossing zijn.

RMS Advies zal bij elk project een passend advies geven als u windenergie als oplossing ziet. Zo werken we samen naar een energieneutrale bedrijfsvoering en nul op de meter. 

Meer informatie?

Neem contact op

 

Nieuwbouw en verbouw

Lees verder

 

Warmtepompen

Lees verder

 

Zonne-energie thermisch

Lees verder

 

Zonne-energie elektrisch

Lees verder

 

Windenergie

Lees verder

 

Biomassa vergisting

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren